Friday, July 20

Ramadhan Al-Mubarak



assalamualaikum. hai semua =)

cepat dah masuk bulan ramadhan yang baru kan? bagi yang puasa tak cukup tahun lepas, dah cukup ganti belum? haaaaa. kantooiiiii. haha.

urm aku baru lepas post gambar kat atas ni kat facebook aku. tapi bila nak tag semua orang tak boleh. dia keluar macam nii




haa tak boleh main tag-tag daahhhh. hehe. so aku pun buat keputusan untuk update je kat blog ni. boleh kan? tak terasa kan? takpe kan? hehehe. bukan taknak tag kat facebook. tapi tak boleh. tu dah bagi bukti. hehehehe *muka rileks*

so, nak buat ayat skema sikit. ehem..

dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat berpuasa dan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak yang mulia ini kepada semua umat muslimin dan muslimat. ini termasuklah kepada keluarga tersayang, bonda, cousins, uncles and aunties. not to forget, my friends termasuklah kawan sekolah rendah, sekolah menengah, friends kat uitm kuantan, and friends kat uitm new castle (kota bharu), my ex-colleagues kat starbucks and also gorgeous fitness, to all my teachers and also lecturers. hehe. rasanya dah sebut semua. er, ada yang tertinggal ke? rasanya dah tak.. kot. haha.

haaa done. fair and square. tak nak la ade yang merajuk, terasa nanti. kann.? :D 

sebelum terlupa, ni doa dan niat puasa bagi mereka yang dah terlupa. sama-sama mengingati. ;)



okayy, happy ramadhan uolss. jangan ponteng dengan sengaja atau pun buat-buat tak sengaja. okay? byeeeee ^^

semoga ramadhan kali ini diberkati. :)

salam.