Wednesday, July 4

Pasangan Bahagia Irma Hasmie dan Redza Shah

alhamdulillah.. bertambah lagi orang-orang yang membina masjid pada tahun ini. you know who, right? artis yang bernama Irma Hasmie yang kini telah sah menjadi isteri kepada Redza Shah tuuuu. heheh.

anyway, ni antara gambar-gambar kahwin mereka.. COMEL GILA! sama padan dan sama cantik. lawaaaa sangat gambar-gambar perkahwinan diaorang. *haishh bila lah turn aku.. lambat lagi lah makcik oiii* haha! 








lagi gambar? click sini:


eh eh. banyak pulak link aku bagi. haha. semua tu ambil dari blog Abang Nara :) thank youuuu :')

and yang penting yang aku nak tunjukkan ni sebenarnya video pre wedding and video wedding diaorang yang dibuat oleh group Awan Studio Malaysia. video yang diaorang buat ni sangat lah lawa dan touchingggg :')

tengok lah, okay? *boleh nangis jugak la sebab comel gila diaorang ni* 

    
pre wedding


wedding

touching kannn? dah la bertemu jodoh di Tanah Suci Mekah. seronoknya. untung sangat. 
kita sama-sama doakan hubungan rumahtangga mereka kekal sehingga ke syurga. okayyy? amin. :')


p/s: nanti aku update pasal birthday adib from handphone. sebab gambar dalam handphone. :)