Tuesday, July 17

Buah hati pengarang jantung

Ni la dia si buah hati pengarang jantung dan pengubat duka lara keluarga kami. The youngest and adorable little boy in our family. Baby ashmaan or panggil je baby ash :)

Terhibur tapi penat melayan karenah dia yang semakin lama semakin manja. Mana taknya, ada mama, papa, 3 kakak dan 4 abang yang sentiasa melayan je karenah dia. So memang manja la kan.. Heheh.

Sekarang dia dah setahun 6 bulan dah. Tapi dah pandai naik turun tangga dengan berdiri dengan gahnya. Haha. Dulu takut-takut sikit. Sekarang dah pandai tolak orang tepi kalau orang ambil tempat dia, dah pandai tendang dengan kaki kecil dia tu. Haha. Letih melayan.

Anyway, ni antara gambar yang sempat diambil since i arrived home last night. =)










And gambar kat bawah ni baru ambil tadi kat rumah my aunty, cik anis.







Adorable, right? ;)



- Posted using BlogPress from my iPhone