Sunday, April 10

kesayangan saya ada adik baru

yes, aku ada banyak kesayangan. 1st, camera Canon aku, 2nd, handphone N-series aku, 3rd aku punya handphone "baling-anjing-tak-mati", and last but not least purse Milk Teddy aku. banyak kan? :)

so, nak dijadikan cerita..hari tu aku jalan-jalan dekat KB Mall. then tiba-tiba terjumpa benda ni dekat satu kedai depan Pacific..



COMEL GILA KANNN ?? hehe. aku nampak je terus aku rasa excited. haha. and guess what..? it is a 4GB pendrive! yeaa i know. pandai orang marketing nak market product diaorang kan. aku juga mangsa T___T

sifu aku ada macam ni jugak. tapi dia punya Nikon la sebab camera dia Nikon. tapi dia punya 8GB, RM80. aku punya 4GB, RM35. okay la kannn? disebabkan aku jealous sifu aku ada pendrive Nikon, (click untuk tengok gambar pendrive dia) so aku pun beli la juga. haha. at least kesayangan aku dah ada adik dah sekarang. hehe




see, bahagia je kan mereka berdua. aihhh sejuk hati aku. haha :P




p/s: baru lepas 'mandikan' Canon.